miercuri, 22 iunie 2011

O noua oferta Millennium Books: 30% reducere la pachetul de carti Stefana Czeller (laureata a premiului Eurocon)-"Cerneala si sange"+ Antologia "Steampunk-a doua revolutie"+ Antologia "Premiile Galileo 2011"

Avand in vedere ca mai multe site-uri europene au prezentat-o pe Stefana Czeller ca fiind laureata a premiului de incurajare Eurocon 2011(Stockholm), Millennium Books vine cu o noua oferta: reducere 30% la romanul sau "Cerneala si sange", plus doua dintre cele mai recente antologii aparute la aceeasi editura, "Steampunk-a doua revolutie" si "Premiile Galileo 2011". Cele doua antologii contin alte doua povestiri ale Stefanei Czeller, "Suflete de plumb", respectiv "Slujesc Zeului-Caine".

In ceea ce priveste antologia "Steampunk-a doua revolutie", daca nu sunteti familiarizati cu termenul sau cu acest gen literar, acesta este un bun moment sa o faceti. Povestirile steampunk au actiunea plasata in secolul al XIX-lea, prezinta o istorie alternativa si au o multime de trimiteri subtextuale (uneori de-a dreptul amuzante) la anumite opere si personaje istorice. Este cu siguranta un gen care poate fi savurat (in special) de filologi. Veti intalni nume gen Florin Pitea, Oliviu Craznic, Liviu Radu, Michael Haulica, Mircea Oprita, Costi Gurgu, Marian Truta etc.

Detalii despre comanda aici:
http://uglybadbear.wordpress.com/2011/06/22/pachetel-de-vara-2-3-x-stefana-czeller/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu