joi, 1 decembrie 2011

Mircea Coman, din nou despre Gazeta SF

Dupa cum ne-a obisnuit deja, Mircea Coman trece in revista in fiecare luna aparitiile SF online din Romania. Se pare ca in noiembrie a "plouat" cu proza SF in publicatii cum ar fi Nautilus, SRSFF, SFera Online, Helion Online, Gazeta SF, fapt explicabil, tinand cont ca un sfarsit de toamna-inceput de iarna nu ne poate intampina decat cu intemperii, fie ele si sefiste. Dupa ce isi arunca o privire peste fiecare proza, Mircea Coman trage urmatoarele concluzii:

1) "Proza Gazetei SF e din ce în ce mai consistentă, iar bunul fanzin creşte cu fiecare lună, adunând în paginile sale nume importante din fandom şi idei tot mai bine legate."

2) "La final, textele lunii sunt, la egalitate, „Dualism”, de Florentin Ionuţ Haidamac, şi „Moartea muzelor”, de Ioan Claudiu Todoran, autori pe care-i felicităm."


George Sauciuc, Sorin Trascu, Mircea Nanu-Muntean, Bogdan Popescu, noul redactor-corector Alexandru Despina si subsemnata vom incerca sa ne ridicam la asteptarile publicului cititor si sa oferim spre lectura materiale cat mai interesante si mai variate. Felicitari autorilor si multumim, domnule Coman!

Articolul integral de pe Scifientland il puteti citi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu