miercuri, 14 decembrie 2011

Premiul pentru cea mai promiţătoare voce tânără a anului 2011 acordat de Clubul de Proză al MLR

În data de marti, 13 decembrie, la ultima întrunire pe anul 2011 a Clubului de Proză al Muzeului Literaturii Române, mi-a fost acordat Premiul pentru cea mai promiţătoare voce tânără a anului 2011. Aş dori să le mulţumesc pe această cale membrilor juriului şi tuturor celorlalţi membrii ai Clubului de Proză pentru susţinere, cu promisiunea că voi încerca să mă menţin în continuare la acelaşi nivel. Şi daca de acum înainte îmi va mai spune cineva că ziua de marţi 13 aduce ghinion, voi fi nevoită să-l contrazic.


 Aurel Maria Baros: "Simona Șerbănescu a apărut în antologia..."
Simona Șerbănescu: "Da, da, până aici e bine..."


Aurel Maria Baros: "Este redactor-șef adjunct la Gazeta SF..."
Simona Șerbănescu: "Ouch! Aici nu mai e bine..."
Sagy (undeva în spate): "Nu e adevărat! Am promovat-o de curând!"


Simona Șerbănescu: "My preeeeciouussss!"


Trio-ul fericit: George (Sagy) Sauciuc, Simona Șerbănescu, Sorin Trașcu

joi, 1 decembrie 2011

Mircea Coman, din nou despre Gazeta SF

Dupa cum ne-a obisnuit deja, Mircea Coman trece in revista in fiecare luna aparitiile SF online din Romania. Se pare ca in noiembrie a "plouat" cu proza SF in publicatii cum ar fi Nautilus, SRSFF, SFera Online, Helion Online, Gazeta SF, fapt explicabil, tinand cont ca un sfarsit de toamna-inceput de iarna nu ne poate intampina decat cu intemperii, fie ele si sefiste. Dupa ce isi arunca o privire peste fiecare proza, Mircea Coman trage urmatoarele concluzii:

1) "Proza Gazetei SF e din ce în ce mai consistentă, iar bunul fanzin creşte cu fiecare lună, adunând în paginile sale nume importante din fandom şi idei tot mai bine legate."

2) "La final, textele lunii sunt, la egalitate, „Dualism”, de Florentin Ionuţ Haidamac, şi „Moartea muzelor”, de Ioan Claudiu Todoran, autori pe care-i felicităm."


George Sauciuc, Sorin Trascu, Mircea Nanu-Muntean, Bogdan Popescu, noul redactor-corector Alexandru Despina si subsemnata vom incerca sa ne ridicam la asteptarile publicului cititor si sa oferim spre lectura materiale cat mai interesante si mai variate. Felicitari autorilor si multumim, domnule Coman!

Articolul integral de pe Scifientland il puteti citi aici.